kreta_feher_login.png
okoiskola-utolso-szeles.jpg

  Iskolánk

  Ökoiskola!

   Kedves Szülők és Gyerekek!

  Iskolánk hosszú előkészítő munka után, sikeres „Ökoiskola cím” pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrások Minisztériuma felhívására.
  Az ökoiskola cím használatára intézményünk 2017. szeptember 1-től 2020. augusztus 31-ig jogosult.

  Az Ökoiskola cím azon Intézmények elismerése, amelyek átgondoltan, rendszerszerűen és mindennapi gyakorlatként foglalkoznak a környezettudatossággal, a fenntarthatóságra neveléssel, a környezeti-, és egészségneveléssel, valamint a globális felelősségvállalásra neveléssel is.

  A Cím adományozása kapcsolódik az ENSZ „A fenntarthatóságra nevelés 2005–2014” évtizedének programját követő magyarországi vállaláshoz: ld. Globális Fenntarthatóságra Nevelési Akcióprogram (Global Action Programme on Education for Sustainable Development). A Cím pályázati rendszerének kimunkálása az ENSI (Iskolai Környezeti Kezdeményezések) nemzetközi hálózat több évtizedes tapasztalatai alapján történt.

  Minden kedves résztvevőnek köszönjük szépen az áldozatos munkát!

  További információk: http://ofi.hu/okoiskola

  Horváthné Páter Beatrix intézményvezető, Szűcs Attila intézményvezető-helyettes

  Étrend

  Az iskolai konyha telefonszáma: 06-88/793-583
  Szabóné Lakatos Anita
  élelmezésvezető
  Befizetés / lemondás
  A fenti telefonszámon lehet a hiányzást megelőző napon 15 óráig vagy a hiányzás napján 5:30-6:00 óra között lemondani az aznapi ebédet.
  Az iskolából hiányzó gyermek ebédje éthordóban is elvihető.
  A szükség szerinti étlapváltozásért előre is elnézésüket kérjük, megértésüket köszönjük!
  Diétás étkezést nem tudunk biztosítani!
  Belépés az E-naplóba

  Belépés az E-naplóba

  OM kód: 037130

  Iskolánkba a 2018/19-es tanévtől bevezetésre kerül az elektronikus napló (E-KRÉTA)

  Kedves Szülők!
  Az elektronikus napló bevezetése segíti a szülők naprakész tájékoztatását. A digitális naplót bevezető iskolákban minden egyes szülő kap egy felhasználónevet és egy jelszót, amellyel beléphet a rendszerbe, és folyamatosan figyelemmel kísérheti a gyermekéről nyilvántartott adatokat. A szülő folyamatosan értesülhet a gyermeke hiányzásáról is. A program számon tartja az igazolt és igazolatlan órákat, az igazolt és igazolatlan késéseket. Jelzi azt is, melyik mulasztásról nem vitt még a gyermek igazolást. Összesíti továbbá, hogy mely szakórákról volt távol a diák. Az e-napló rendszerébe belépve, nem csupán az informálódásra nyílik lehetősége a szülőnek, hanem ő is küldhet elektronikus levelet az iskola bármely pedagógusának.
  szechenyi2020_logo.jpg
  uszt_logo.jpg
  umft_logo_feher.png
  okoiskola_logo_alulra.jpg

  Dokumentumaink

  EasyCookieInfo

  Herendi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola. Minden jog fenntartva © 2018.
  Készítette és üzemelteti a Skindrome Studio - Vecsey Tamás. Készült a JoomShaper által fejlesztett HELIX3 keretrendszer felhasználásval.