FIGYELEM - Digitális oktatás

Nevelés nélküli munkanap

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.11.20-án pénteken nevelés nélküli munkanap lesz az iskolánkban - őszi nevelési értekezletet tartunk.
Ezen a napon nincsen tanítás az iskolában.

Vigyázz magadra, vigyázzunk egymásra!

Decemberi térítési díj

Kedves Szülők!

A december havi térítési díj befizetésének időpontja: 2020.12.10. csütörtök 07:00-15:00 és 2020.12.11. péntek 07.00-15.00 között.

Azok a szülők, akik utalással egyenlítik ki a térítési díjat, postai úton kapják meg a számlát; nekik ebben a hónapban már nem kell befáradniuk az iskolába.

Szeretnénk kérni a készpénzes befizetés és az utalási időpontok pontos betartását!

Köszönettel:
Szabóné Lakatos Anita - élelmezésvezető

Fogadóóra rendjének változása

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az aktuális járványügyi helyzetre való tekintettel a 2020. november 9-ére meghirdetett fogadóórák elmaradnak.

Kérjük, hogy esetleges kérdéseiket, észrevételeiket, jelzéseiket az E-KRÉTA-ban az üzenet funkció alatt tegyék meg. A felületen válasszák ki a pedagógus nevét, írják meg az üzenetet, majd kattintsanak az üzenet küldése gombra.

Az osztályfőnökökkel való kapcsolattartáshoz, az osztályok saját infokommunikációs csatornáit használják.

 

 

 

 

KENGURU MATEMATIKA VERSENY EREDMÉNYEI 2020. szeptember

A tavalyi tanévben márciusban elmaradt a Kenguru matematika verseny megrendezése. Ezt a versenyt 2020. szeptember 10-én pótoltuk.
Nagyon szép eredmények születtek! Gratulálunk a tanulóknak és tanítóiknak egyaránt! Nem volt könnyű a sok „digitális” tanulás után versenyezni!
Megyei eredményeink: ( tavalyi évfolyamokon, hiszen előző tanév versenye ez 😊)

 • 2. évfolyamon Bankó Levente 5. és Csizmadia Boróka 11. helyezést értek el. tanítójuk Glück Noémi. Abonyi Bertalan 28. lett, felkészítője Szakács Veronika.
 • 3. évfolyamon megyei 3. helyezett Szirbek Gyöngyvér! Tanítója Priskin Éva. Horváth Zalán 20. és Lontai Dominik 25. helyezett lett, felkészítőjük Kolonics-Csizmadia Regina. Illés Nóra 27., ő is Priskin Éva tanítványa.
 • 4. évfolyamon 5. lett Bankó Zsófia. Matejovszky Lilla 8. és Balog Zsombor 18. helyezést értek el, tanítójuk Papp Árminné volt. Mészáros Bendegúz megyei 26. helyezett lett, tanítója Neheli Katalin.
 • 5. évfolyamon Szirbek Farkas megyei 4. helyezett, Vajky Adrienn 7. Etlinger Nóra 16. Fehér Hanna és Szitási Levente mindketten 26. helyezést értek el. Tanáruk Orbán Noémi.
 • 6. évfolyamon Krein Benedek megyei 21 és Németh Réka 26. helyezést értek el, tanáruk Kaphegyiné Szabó Mária.
 • 7. évfolyamon Mészáros Bulcsú megyei 6., Halmavánszki Dóra 7. és Szamosfalvi Ádám 10. helyezést ért el. Budai Hanna 18. Szabó Boglárka 29. lett. Tanáruk Orbán Noémi.

Gratulálunk és nagyon jó felkészülést kívánunk a következő Kenguru versenyre is!
 

A kézmosás fontosságáról

Kedves Szülők!
Az alábbi előadást ajánljuk figyelmükbe!

 

Őszi szünet

Kedves Diákok, Kedves Szülők!

2020. október 22- én 8:00 órától ünnepélyes megemlékezést tartunk - iskolarádión keresztül -  az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeiről.

2020. október 23. Nemzeti ünnep - munkaszüneti nap

Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2020. október 22. (csütörtök), a szünet utáni első tanítási nap 2020. november 2. (hétfő). "B" heti órarend szerint indul a hét.

Kérjük, hogy az őszi szünet idején segítsék a járvány visszaszorítását azzal is, hogy a gyerekek a kontaktusszám csökkenése érdekében lehetőleg családjukkal töltsék el a szünidőt. Fontos, hogy a gyerekek lehetőleg kerüljék el azokat a helyszíneket, rendezvényeket, ahol zárt térben sokan vannak, és minimalizálják az iskolatársaikkal vagy más intézmények diákjaival is a közös, a vírus terjedése szempontjából kockázatos programokon való részvételüket.

Mindenkinek kellemes pihenést kívánunk!

Pályaválasztási szülői értekezlet 2020/21

Kedves Szülők!

2020. november 5-én 17:00  órakor a Herendi Művelődési Házban tartjuk Pályaválasztási szülői értekezletünket a 8. évfolyamos diákok szüleinek. A tájékoztatón több középfokú intézmény is képviseltetni fogja magát. Meghívásunkat elfogadta a:

 • Fischer Mór Porcelánipari Szakközépiskola,
 • Padányi Katolikus Iskola,
 • Veszprémi SZC Bethlen István Közgazdasági és Közigazgatási Technikum,
 • Veszprémi SZC Ipari Technikum,
 • Veszprémi SZC Jendrassik-Venesz Technikum,
 • Veszprémi SZC "SÉF" Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola,
 • Veszprémi SZC Táncsics Mihály Technikum.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

 

 


 

Szenzoros kézfertőtlenítés

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani iskolánk Szülői Munkaközösségének a 2 db érintésmentes kézfertőtlenítő állomásért és kézfertőtlenítő gélekért. A készülékeket a két bejáratnál helyeztük el, így megkönnyítve a belépéskor szükséges kézfertőtlenítést és meggyorsítva a bejutást.

 

 

Tájékoztató az intézményi étkeztetésről

Tisztelt Szülők!

Az étkezési térítési díjak befizetésében történt változásról az alábbi tájékoztatót ajánlom figyelmükbe.

Tisztelettel:
Horváthné Páter Beatrix

 

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk, hogy a kialakult Covid-19 világjárvány miatt lehetőség van az étkezési térítési díjak átutalással történő teljesítésére.
Amennyiben a térítési díj kiegyenlítését átutalással kívánja teljesíteni azt kérem, hogy az iskola honlapján lévő nyomtatvány kitöltésével jelezze felénk. A kitöltött nyomtatványokat Szabóné Lakatos Anita élelmezésvezetőnél szíveskedjenek leadni 2020. október 9-ig.
Az étkezési térítés díj készpénzben történő kiegyenlítésére az intézményben kihirdetett és kifüggesztett napokon és időpontokban továbbra is van lehetőség.

Tisztelettel:

Hegyi Gábor sk.
mb. intézményvezető
Városüzemeltetési Közszolgáltató Intézmény 
 

Nyilatkozat az étkezési térítési díj átutalásához

Belépési tilalom

2020. szeptember 1-től - kialakult járványügyi helyzet miat -  az iskola épületébe osztálytalálkozó alkalmából volt diákjaink nem léphetnek be.

A belépési tilalom visszavonásig érvényes.

Köszönjük minden osztálytalálkozó szervezőjének megértését.

szechenyi2020_logo.jpg
uszt_logo.jpg
umft_logo_feher.png
okoiskola_logo_alulra.jpg

Dokumentumaink

Munkaköri pályázatok

EasyCookieInfo

Herendi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola. Minden jog fenntartva © 2018.
Készítette és üzemelteti a Skindrome Studio - Vecsey Tamás. Készült a JoomShaper által fejlesztett HELIX3 keretrendszer felhasználásval.