Aktuális Híreink

  Új honlap

  Kedves Szülők!

  Nem csak új tanév kezdődik, hanem iskolánk honlapja is megújult! Igyekszünk, hogy az átállás zökkenőmentes és folyamatos legyen. Az idei, 2018/19 tanév aktuális információi (pl. tanév rendje, osztályok, pedagógusok) már csak a új honlapon lesznek elérhetőek. A feltöltések folyamatosan történnek. Türelmüket előre is köszönjük!

  Állami biztosítás

   
  A Magyar Állam képviseletében eljáró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2017. január 1. napjától 2017. december 31. napjáig terjedő időtartamra a Groupama Biztosító Zrt.-vel kötött szerződést annak érdekében, hogy a biztosított korosztályba tartozó személyek a 3. életévük betöltésének napjától 18. életévük betöltésének napjáig államilag finanszírozott balesetbiztosítási védelemben részesüljenek az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításról szóló 119/2003.(VIII.14.) Kormányrendeletnek megfelelően.

  Bővebben
  Igénybejelentői adatlap balesetbiztosításhoz
   

  Adó 1%


  Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy lehetőségeik függvényében támogassák adójuk 1%-val az Általános Iskolás Gyermekeinkért Közalapítványt.

  Megköszönve bizalmukat a kuratórium nevében: 
  Dienes Gábor (06-30/692-3168)

  Adó 1%
  Alapítványi kérelem új

  szechenyi2020_logo.jpg
  uszt_logo.jpg
  umft_logo_feher.png
  okoiskola_logo_alulra.jpg

  Dokumentumaink

  Herendi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola. Minden jog fenntartva © 2018.
  Készítette és üzemelteti a Skindrome Studio - Vecsey Tamás. Készült a JoomShaper által fejlesztett HELIX3 keretrendszer felhasználásval.